Ajankohtaista

Suomen vanhimman ydinreaktorin purkutyöt valmistuivat turvallisesti Espoossa

Yli viisikymmentä vuotta toiminut FiR1-ydinreaktori VTT:n tiloissa Espoon Otaniemessä on saatu purettua yhteistyössä Fortumin kanssa. Vaativassa projektissa on ratkaistu joukko konkreettisia ongelmia ja samalla luotu tarvittava kansallinen mekanismi ydinlaitoksen käytöstäpoiston jätehuollolle. Kokemukset toimivat jatkossa mallina, kun kaupalliset ydinreaktorit Suomessa tulevat käyttöikänsä päähän.

Tapiolan toiseksi vanhin yritys muuttaa Olariin

Turvatalo Tapiolan Yleishuolto aloitti toimintansa Tapiolassa jo vuonna 1959. Nyt yritys muuttaa nykyisten Ahertajantiellä vallitsevien olosuhteiden pakosta uusiin tiloihin Olarin Länsikeskukseen.

Pedab ja Object First yhdistävät voimansa edistyneen Veeam-tietosuojan saavuttamiseksi

Pedab ja Object First ovat ilmoittaneet kumppanuudesta tarjotakseen Veeam-asiakkaille edistynyttä tietosuojaa kyberuhkien, kuten kiristysohjelmien, riskin vähentämiseksi. Tämä kumppanuus yhdistää kaksi yritystä, joilla on toisiaan täydentävä asiantuntemus, mukaan lukien Pedabin vahva IT-infrastruktuuri- ja ohjelmistoratkaisujen tuntemus sekä Object Firstin innovatiivinen lähestymistapa muuttumattomaan varmuuskopiointitallennustilaan Veeamille.

Kyberhyökkäyksistä aiheutuneet kustannukset kaksinkertaistuivat vuonna 2023

Yli puolet uuteen kyselyyn vastanneista organisaatioista altistui viime vuonna kyberhyökkäykselle tai -häiriölle, joka esti käyttäjien pääsyn tietoihin. Kyberhyökkäysten organisaatioille aiheuttamat kustannukset kaksinkertaistuivat vuonna 2023 ja olivat keskimäärin yli 1,24 miljoona euroa, kun vuoden 2022 keskimääräiset kustannukset olivat n. 600 000 euroa.

Pysy ajan tasalla turvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Tilaa uutiskirje